vrijdag 25 januari 2008

Wanted - preferably alive

Gisteren was de laatste les toneel van de reeks. We waren maar met weinig (met 4), maar dat is wel gezellig en zo kom je veel aan de beurt. Alleen zal er na deze reeks één afhaken en blijven we dus maar met 3 over. dat is wel érg weinig, he. Het zou dus kunnen dat er geen nieuwe reeks komt.

En dat zou jammer zijn.

Dus: als jij ook eens een cursus toneel wil volgen in Antwerpen, mag je mij een mail sturen met je gegevens (naam, mail & telefoonnummer ofzo). Het is niet eng, je moet geen ervaring hebben (echt niet), alleen een beetje enthousiast zijn is genoeg. Prettig gestoord zijn is ook een pluspunt. Leeftijd maakt niet uit.
Wij krijgen les van de geweldig leutige Annemie, die zelf nog in de leer is geweest bij ons aller Dora van der Groen in de legendarische Studio.
We werken met teksten, doen stemoefeningen, ontspanningsoefeningen, improvisatie en hebben vooral heel veel lol. Het zou kunnen dat we aan het einde van de reeks een toonmoment zullen organiseren (geen paniek: het zal geen vol Sportpaleis worden).
Als je nog vragen hebt: zet ze in een commentaar onder dit bericht of stuur een mail. (nip_luyben @ yahoo.com (zonder de spatie - antispambeleid))


Nip

1 opmerking:

Frans Vlinderman zei

Allez vooruit, ik zal er ook eens wat reclame voor maken vandaag of zo, want er moet gewoon een vervolg op komen :-)

BasicPublishing.nl - de website voor uw verhalen en gedichten

Miss Jackie Tee & Me

Miss Jackie Tee & Me