maandag 17 september 2007

Lamberzinnen / Zuiderzinnen

Frans Vlinderman
Frans Vlinderman mocht gisteren de spits afbijten op de Lambermontplaats, waar van 12 tot 18u dichters en muzikanten hun ding mochten doen. Aangezien er een aantal artiesten wegvielen, mocht Frans iets langer optreden en deelde hij zijn tijd ook met artiesten die niet ingeschreven waren, zoals Erwee, Mistral en Pierre Magis, bekenden van de Muzeval.

Publiek

Jammer genoeg was het nogal vroeg voor de poëzieminnende medemens, en was het publiek in de vroege namiddag nogal beperkt. Dat werd later wel goedgemaakt.

Erwee

Frans Vlinderman

We hadden veel geluk met het weer, en dat zorgde voor een gezellige zomerse sfeer.

Marion & Erwin aan het dansen


We kregen via via nog een paar vip-tickets en gingen in het Zuiderpershuis de vip-bar eens bezoeken. Veel was er niet te zien, alleen was er gratis drank en tapas. We zagen Wim de Bie en zaten even met een fotograaf te praten. Verder kwamen we daar Erwin en Marion tegen, die toastjes kaviaar naar binnen werkten.


Kaatje Wharton

Meisje uit het publiek


Erwin

We hebben de avond afgesloten op een terrasje, met mama, Niels, Linde, Dirk Elst en Kaatje. Daarna moesten we toch echt met de hond gaan wandelen.

2 opmerkingen:

Frans Vlinderman zei

Een zwevende Erwin Antistresspoweet, daar valt ook al heel wat over te zeggen, dacht ik zo bij het zien van deze meer dan geslaagde foto! Mooi, Nip, en bedankt voor je fotografische bijdragen alweer gisteren, zo blijft er ook na een mooie dag nog wat hangen ;)

kaatje wharton zei

Wat leuk Nip en mooi hoe die foto's in zwart/wit dat kindje nog mooier maken...

Groetjes en tot gauw?

kaatje

Miss Jackie Tee & Me

Miss Jackie Tee & Me